07 augusti 2019
  • Om oss

NP Nilsson lämnar XL-BYGG och går mot en ny framtid

Som ni kanske sett i media så kommer vi att lämna XL-BYGG för att satsa på vårt eget varumärke "NP Nilsson". Åren som XL-BYGG butik har varit mycket bra och lärorika för oss men förändringar på XL-BYGG centralt har gjort att vi valt att ta steget ur kedjan.
NP Nilsson är och förblir en privatägd modern bygghandel med fokus på att vara den bästa samarbetspartnern till alla som bygger. Både proffsbyggare och konsumenter som vill ha proffskvalité på både produkter och service.

För er som kunder kommer detta inte att leda till så stora förändringar. Från den 1 oktober går vi med i Woody bygghandel när det gäller inköp, vilket säkerställer att vi kan ha lika bra sortiment och prisnivå som tidigare. Butikerna kommer att bli profilerade med vårt eget varumärke.

Det som kan påverka er är de tjänster som är kopplade till varumärket XL-BYGG som XL-BYGG Mastercard och rikstäckande XL-BYGG Presentkort. Läs mer om detta nedan.

Nu väntar en spännande tid med mycket som ska göras. Både det som syns på våra anläggningar men också mycket bakom kulisserna. Nu har vi själva full kontroll på att bevisa att vi är ert bästa val i vår region.


Fortsatt hjärtligt välkomna till oss på NP Nilsson!