19 september 2019
  • Om oss

Välkommen till vårt nya varumärke

Nu är det äntligen dags att lansera vårt nya varumärke. Vi startade i torsdags med en release för vår personal och visade upp den nya logotypen på lastbilen som kör i vårt område. Nu rullar bilen på vägarna så ni kanske redan har sett den? 

Under de kommande veckorna kommer vi att profilera om allt från fasader och bilar till personalkläder och pennor. Den 1 oktober är vi inte längre med i XL-BYGG och efter det ska det inte ta lång tid innan vi gått över från svart och sandfärg till blått, vitt och lite svart.

Det kommer inte att bli några större förändringar, på kort sikt, förutom ett nytt utseende. På längre sikt kommer vi nu att ha en större frihet att själva välja vad vi vill göra med kampanjer, sortiment och aktiviteter. 
Vår kundklubb, där du är medlem, blir en mycket viktig del av vår verksamhet. En stor del är detta nyhetsbrev som når dig som en av våra viktigaste kunder.
En förändring som vi skrivit om tidigare är för dig som har ett XL-BYGG Mastercard. Läs mer om detta nedan. Vi håller fortfarande på och försöker hitta en lösning för att få det så bra som möjligt för er som har detta kort. Hoppas ni kan ha tålamod en liten tid till.

Fortsatt hjärtligt välkomna till oss på NP Nilsson!